Materijali okvira za naočare
 
Napretkom modernih tehnologija ima sve više metalnih legura i plastičnih materjala od kojih se izrađuju okviri za naočare. 

- Metal 

metalni okviri
U izradi metalnih okvira se koriste razne legure metala, u cilju da ona budu što lakša stabilna ali savitljiva.Moderne legure metala se lako oblikuju, lako se mogu bojiti u razne boje ili galvanizirati.I u našoj ponudi ćete naći metalne okvire od raznih legura u raznim bojama i oblicima, okvire na damil ili na bušenje, okvire od legura titaniuma koji ne samo da su lagane, već pružaju odlično rešenje za one koji su alergični na ostale metale.Prednost metalnih okvira jeste da se one u većini slučajeva mogu lakše oblikovati i podesiti da one stoje ugodno i stabilno na nosu i licu.U suprotnosti sa plastičnim okvirima, većina metalnih okvira se prilikom loma može popravljati (variti).
 

 
- Plastika                       
Plastični okviri
 
I plastični okviri su ponovo u modi. Dobro odabran plastični okvir može da deluje veoma ekstravagantno ili odabirom neutralne boje neprimetno.Pošto su plastični okviri malo deblji od metalnih okvira, u njima je lakše "sakriti" sočiva veće dioptrije.
 
 
 
 
 
 
PONUDU DIOPTRIJSKIH OKVIRA Pogledajte >>>

OPTIKA LOOK&LOOK

Adresa:
bul. Cara Lazara 92 Novi Sad

Kontakt telefon:
021/ 544 644

E-mail:
look_look@open.telekom.rs