Kontaktna sočiva imaju niz prednosti u odnosu na naočare: njima se postiže bolja oštrina vida (i do 30% u odnosu na korekciju naočarima), maksimalna korekcija na oba oka i u slučajevima razlike u dioptriji, izbegava se ograničavanje vidnog polja okvirom naočara, magljenje stakala, i niz naizgled banalnih neprijatnosti kod nošenja naočara, kao žuljanje na nosu ili iza uha, potreba čestog skidanja i stavljanja naočara...

Iz ovih razloga se sočiva preporučuju kod bavljenja sportom ili drugim telesnim aktivnostima. Sa druge strane, sočiva iziskuju veći stepen brige o higijeni, pa se pored pažljivog odabira vrste sočiva mora voditi računa i o izboru sredstava i opreme za održavanje. 

Ako su Vaš izbor kontaktna sočiva, mi Vam možemo ponuditi veliki izbor modela najpoznatijih svetskih firmi (Bausch & Lomb, Ciba Vision, Hydron…). Imamo dnevna, mesečna, tromesečna i godišnja meka sočiva, kao i polutvrda i tvrda sočiva za uspešno rešavanje astigmatizma (cilindra). Uz to, nudimo i kompletan izbor mekih kontaktnih sočiva u boji sa i bez dioptrije (šestomesečna i godišnja).

Imamo sve vrste kontaktnih sočiva


OPTIKA LOOK&LOOK

Adresa:
bul. Cara Lazara 92 Novi Sad Liman Grbavica

preko puta hotela Aleksandar

Kontakt telefon:
021/ 544 644

E-mail:
look_look@open.telekom.rs